luni, 5 noiembrie 2012

Sfaturi și soluții naturale ieftine pentru o casă curată

 Tuturor ne place să stăm într-o casă curată și fără tot felul de musafiri nepoftiți. Aer proaspăt, așternuturi curate, bucătărie impecabilă, baie care lucește de curățenie... Totul sună minunat și de-a dreptul necesar pentru o casă în care locuiesc micuții care umblă peste tot și ating orice le iese în cale. Mămicile au așadar o sarcină grea.

Există soluții ieftine, ușoare, rapide și naturale!

Mămici, am o veste bună! Se poate păstra casa curată și frumos mirositoare, în care copilul tău să fie în siguranță, cu câteva tips&tricks ieftine și naturale, care nu vor afecta sănătatea nimănui. Știm cu toții că soluțiile din comert sunt departe de a fi sănătoase pentru noi, și mai sunt și scumpe!


Ce e de facut? We google! 

Noi am făcut deja asta pentru voi si am găsit pe Youtube o tipă super funky, care oferă multe tips&tricks pentru diferite probleme, foarte ușor de pus în practică. Noi ne-am îndrăgostit de Domestic Geek!

Dacă nu înțelegi prea bine engleza, iată încă un articol interesant în română: Produse naturale de curățenie și igienă a casei

Cunoaștem prieteni care s-au îndrăgostit de aceste alternative naturale, care chiar funcționează! Protejează-ți copilașul de atâtea substanțe toxice.


Happy cleaning!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru mesaj! Cat de curand, va fi vizibil pe blog.
O zi frumoasa.