miercuri, 31 octombrie 2012

4 accesorii adorabile pentru bebelusul tau!

Unele mămici reușesc să creeze accesorii de-a dreptul adorabile pentru copiii lor, care completează inocența și farmecul jucăuș al bebelușilor. Dacă nu te afli printre mămicile care au timp și talent pentru a croșeta și tricota, nu te ingrijora, cu un pic de research, poți găsi lucruri superbe pentru micuți, prin magazine sau făcute handmade de o persoană pricepută.

Fii creativă în ținuta bebelușului tău!

Uită de hainele banale, care nu pun în evidență spiritul inocent de joacă al copilașului tău. E timpul să devenim creative și să ne lăsăm imaginația să zburde. Copiii sunt plini de energie și le plac lucrurile distractive, colorate, care reflectă forme și personaje. Și să nu uităm că hăinuțele stau tot timpul pe micuți, deci ele sunt primele care crează un impact.

Culorile au un efect puternic asupra copiilor, putând să le influențeze imaginația și personalitatea, de aceea este bine să-i lăsăm pe ei să aleagă. Hainele pe care le cumpărăm pentru ei ar trebui să fie colorate într-o nuanță plăcută lor, dar care să nu fie prea puternică, pentru că îi poate obosi.

Copiii vor adora aceste accesorii

1.Căciulița creativă

 

Te-ai săturat ca fetița sau băiețelul tău să își dea jos căciulița în cele mai nepotrivite momente? Soluția noastră: oferă-i o căciuliță adorabilă, preferabil care este inspirată după un animăluț sau un personaj. Cea din imagine este un exemplu foarte bun, mai ales pentru că cei mici adoră animalele și să se costumeze.

Dacă timpul sau răbdarea nu sunt de partea ta ca să înveți cum să faci chiar tu o astfel de căciuliță, atunci trebuie să pornești în căutarea unui model pe placul bebelușului tău. Noi îți sugerăm să cauți un artist care face căciulițe handmade, pentru un produs personalizat, unic și muncit din pasiune. Noi am găsit această adorabilă căciuliță-girafă.

 2.Papuceii jucăuși

 

Micuțul tău are chef de joacă? Atunci pune-i în picioare niște papucei pe măsură! Alege-i pe cei mai drăgălași, mai colorați și mai originali, nu te opri la un model simplu și banal. E posibil chiar să-i placă așa de mult copilașului, încât să devină noile jucării ale sale!

Dacă papuceii pe care i-ai cumpărat deja și se par prea banali, atunci decorează-i, adaugă-le culoare, lasă-ți imaginația să preia controlul. Noi își sugerăm să creezi/alegi un model care are exact acele elemente care sunt pe placul copilului tău. Dacă-i plac pisicile, pune-i papucului mustăți și ochișori, dacă-i plac zebrele, alege papucii în dungi. E fun și posibilitățile sunt nenumărate!


3.Salopeta cu print haios

E timpul ca micuții să devină super-eroi! Alege salopetele haioase, cu un print interesant, care îi va face pe micuți să intre în pielea unui personaj.

Pentru că este o piesă vestimentară all-in-one, este ocazia perfectă să fii cât mai creativă și să-i oferi un costum de joacă micuței sau micuțului. Poți decora chiar tu singură o salopetă mai simplă, pentru a o personaliza exact pe placul copilului tău.
Noi am găsit una foarte haioasă și funky aici.


4. Mănușele frumușele

 

Trebuie să recunoaștem: mănușile nu rezistă foarte mult pe mânuțele delicate ale celor mici. De cele mai multe ori, devine de-a dreptul frustrant să îi tot spui că e bine să le țină pe mână, că țin de cald sau alte povești. Ce e de făcut? Alege mănușele colorate, cu desene sau jucărioare încorporate, care să le placă celor mici și să-i atragă să le poarte.

Idee: decorează o pereche simplă de mănușele pe placul copilului tău, și poți chiar recicla o jucărie de-a sa mai veche, pe care o poți încorpora în mănușele să fie mai jucăușe.


Mămici, e timpul să devenim creative și să ne distrăm și noi cu ținuta copiilor noștri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru mesaj! Cat de curand, va fi vizibil pe blog.
O zi frumoasa.