marți, 9 octombrie 2012

Stil de mama - naturala, frumoasa, trendy!

Ne-am gandit sa va prezentam saptamanal cateva mame funky si originale, pe care le-am intalnit pe internet. Acestea par sa se descurce de minune ca mamici, pastrandu-si totodata personalitatea si stilul care le caracterizeaza. Sunt femei active, frumoase, care ne-au inspirat cu buna-dispozitia si creativitatea lor.

Hai sa cunoastem cele doua mame funky de saptamana asta!


Miss James

Miss James, trendy si frumoasa cu burtica

Pe James  Kicinski-Mccoy ( cum isi spunea ea pe blogul sau) am intalnit-o cand cautam idei despre cum sa mai preparam pranzul copiilor. Am fost uimita sa descopar cat de frumoasa este familia acestei mame si cat de creativ isi creste copiii. Isi educa micutii acasa, cu multe activitati educative si distractive si totul pare sa fie in armonie perfecta.

Miss James si metodele sale ingenioase de a-i educa pe copii



Miss James este si o mama foarte fashionable, cu un stil personal trendy si fresh.
Gasiti pe blogul ei multe idei creative pentru educarea copiilor, dar si de fashion si lifestyle.



Miss Taza


Familia Tazei se remarca prin energie si buna dispozitie. Taza este o mamica foarte activa, cu zambetul pe buze si multe poze frumoase pe blog. Ne-a placut spiritul energic al familiei ei si ne-a convins ca merita sa o cunosti, macar virtual.


Blogul sau este un fel de jurnal, in care posteaza ce se mai intampla in viata ei de mamica. Stilul sau vestimentar este colorat si unic, demonstrand ca mamele pot fi trendy si frumoase, daca isi personalizeaza tinuta.

Taza ne arata in blogul sau fragmente din viata de zi cu zi a familiei sale si cum se distreaza cei mici in excursii sau plimbari. Ce ne invata Taza este ca timpul petrecut cu cei mici poate fi extrem de distractiv, o adevarata aventura, dar cel mai important, ca este un timp pretios, plin de fericire.

Taza si familia sa, mereu in drumetii
Viziteaz-o pe blogul sau pentru sfaturi de la mama la mama, pentru fashion tips, idei creative, retete culinare, inspiratie pentru viata de mamica.


Iti pregatim pentru saptamana viitoare o noua serie de mamici funky, care cu siguranta au ce sa te invete!
O zi insorita, mamicilor!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru mesaj! Cat de curand, va fi vizibil pe blog.
O zi frumoasa.